Într-un sat din Dâmbovița un roi de viespi a atacat un echipaj ISU . Trei din șapte persoane înțepate de viespile agresive au intrat în șoc anafilactic

Din cauza căldurii excesive si de lungă durată unele specii de insecte și chiar de animale , se comportă mai ciudat decât de obicei. Unele dintre ele devin chiar agresive. Un bărbat în vârstă de 32 de ani din satul Izvoare, comuna Voinești din județul Dâmbovița, a fost înțepat de viespi atat de rău încât a fost nevoie să apeleze la ISU pentru a fi salvat.

“Colegii mei au fost chemaţi să acorde ajutor în cazul unei persoane care, în timp ce era la scăldat, a fost înţepată de o viespe. Trebuiau să ducă pacientul la Ambulanţă, locul fiind la un kilometru de şosea”, a declarat Telea Eduard, purtător de cuvânt al ISU.

În drumul spre ambulanță, în timp ce pacientul era transportat spre aceasta, un roi agresiv de viespi a atacat grupul de oameni. Au fost înțepate paramedicul SMURD, si alte patru persoane care insoțeau pacientul. Din păcate, paramedicul a avut și el nevoie de intervenție medicală de urgență deoarece a intrat în șoc anafilactic, dar și o a treia persoană din grup.

Așadar, “Cei doi colegi ai mei și alte patru persoane au fost și ei înțepați de viespi. Cei șase și pacientul inișial au fost transportați la spital, trei fiind în șoc anaflilactic”, a afirmat purtătorul de cuvant al ISU Dâmbovița.

Pentru că situația este fără precedent în zonă, Inspectoratul de Poliție Dâmbovița a trimis un echipaj de poliție ca să găsească o soluție pentru a rezolva situația creată de viespile agresive.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *