Un poliţist este suspectat de furtul unei brăţări din aur la Aeroportul Otopeni

Foto: Feminis.ro

În fiecare zi la Aeroportul ”Henri Coandă” din Bucureşti există situații neplăcute în care unii călători sesizează polițiștii de la Serviciul Regional de Transporturi (SRPT) Bucureşti pentru pierderea sau chiar furtul unor obiecte. Mai puțin obișnuit este cazul care s-a întîmplat joi, când chiar un polițist este suspectat că ar fi furat brățara din aur a unei femei.

La trecerea prin filtrul de securitate al Aerportului Otopeni, o femeie şi-a uitat brăţara în coşuleţul în care pasagerii lasă obiectele metalice înainte de a trece prin filtru. Comisarul-şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Timişoara se afla în spatele femeii și profitând de un moment de neatenție al acesteia, ar fi luat brățara din coșuleț și s-a făcut nevăzut.

Femeia a sesizat Dispeceratul Serviciului Român de Informaţii care a anunţat telefonic incidentul polițiștilor de la Serviciul Regional de Transporturi (SRPT).

După verificare imaginilor de pe camerele video polițiștii SRPT au identificat bărbatul suspectat de furt în autobuzul care îl transporta la avionul ce urma să plece la Timişoara.

Acesta are 51 de ani şi este comisarul șef Lucian Valentin Molin, în cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Timişoara.

Ofițerul a plecat joi, 1 martie la Bucureşti să susţină un concurs pentru a se angaja la DIICOT. El a trecut probele impuse de examen, iar acum se întorcea acasă la Timişoara.

Comisarului-şef al BCCO Timişoara i-a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar în acest moment dosarul este sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti care efectuează cercetările.

Lucian Ionescu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *