Două lesbiene care formau un cuplu legalizat s-au sinucis împreună cu cei șase copii înfiați

Foto: m.cugetliber.ro

Două femei din Statele Unite, ambele cu vârsta de 39 de ani, și-au pus capăt zilelor, aruncându-se cu mașina de pe o stâncă. ”Crima prin sinucidere”, așa cum a apărut în presa americană s-a petrecut pe autostrada Pacific Coast din Clifornia de Nord. Cele două femei, Jennifer și Sarah Hart, erau înregistrate ca formând un cuplu și înfiaseră șase copii cu vârsta între 12 și 19 ani. Incidentul a îngrozit opinia publică americană și nu numai, și din cauza faptului că în momentul nefericitului eveniment, în mașină se aflau și cei șase copii. Dovezile preliminare arată că accidentul ar fi fost provocat.

”Avem motive să credem că accidentul a fost provocat. Toate acestea se bazează pe informații preliminare. Vă pot spune că a fost o scenă foarte confuză, deoarece nu existau urme de frânare, nu exista nici un indiciu despre motivul pentru care vehiculul a turat peste 75 de metri și a plonjat apoi în Oceanul Pacific”, a spus șeriful Allman, potrivit dailymail.co.uk.

„S-a accelerat până la capăt, până când mașina a căzut de pe stâncă”, a spus și căpitanul de poliție Greg Baarts purtătorul de cuvânt al CHP.

Potrivit autorităţilor, acul vitezometrului s-a blocat la 145 de km/h după ce maşina a plonjat de la o înălţime de peste 30 de metri.

După intense și dificile căutări în apele oceanului, trupurile celor șase copii: Markis Hart, 19 ani, Jeremiah Hart, 14, și Abigail Hart, 14, Sarah, Hannah Hart, 16 ani, Devonte Hart, 15, și Sierra Hart, 12, împreună cele ale ”părinților” adoptivi, Jennifer și Sarah Hart, au fost găsite decedate de către scafandri.

Se pare că accidentul a fost provocat din cauza unui exces de gelozie a uneia dintre cele două partenere.

Un eveniment, la fel de tragic s-a petrecut în Texas, SUA, unde două tinere, Mollie Judith Olgin, de 19 ani și iubita ei Mary Chrsitine Chapa, de 18 ani au fost găsite împușcate. La fel ca și în cazul femeilor care s-au sinucis împreună cu cei șase copii, cele două tinere găsite împușcate se pare că au recurs la un asemenea gest extrem, din cauza geloziei. Polițiștii care au anchetat cazul au pornit inițial de la ipoteza că cele două tinere ar fi fost împușcate de cineva care urăște homosexualii și lesbienele, dar după aprofundarea cercetărilor s-a ajuns la concluzia că una dintre tinere aflase despre cealaltă că ar fi fost bisexuală, lucru de neacceptat într-un cuplu de lesbiene.

În România, acum doi ani și jumătate, 3 milioane de români, mai mult de 15% din populația țării, au semnat o inițiativă cetățenească prin care cere Parlamentului să modifice constituția pentru a defini căsătoria ca fiind uniunea unui bărbat și a unei femei.

Cu această ocazie, liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a propus guvernului să discute legalizarea parteneriatului civil, notând că țara nu ar trebui „să nu examineze situația unei minorități în România”.

Subiectul referitor la referendumul pentru revizuirea Constituției a ajuns până în SUA. Site-ul world.wng.org dedică un amplu material cazului, dar amintește și despre intenția liderului PSD, Liviu Dragnea, de a legifera parteneriatul civil.

Luna aceasta, mai mulți parlamentari din coaliția de guvernare au trimis președintelui Klaus Iohannis o scrisoare prin care i-au solicitat să organizeze un referendum cu privire la definirea căsătoriei.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *