Chiar a înnebunit lumea? Un băiețel de doi ani a fost violat de unchiul său

Foto: protecțiacopilului.ro

Bunicul unui băiețel de numai doi ani, din satul Plaiul Câmpinii, din comuna Șotrile, județul Prahova, a apelat, vineri dimineață, la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutor deoarece nepotul său care se simțea foarte rău. Cadrele medicale de pe ambulanță sosite la fața locului au constatat că micuțul era foarte agitat și vomita. La început nu și-au dat seama ce s-a întâmplat cu copilul până când bunicul a spus că cel mic ar fi fost victima unui viol. Îngroziți de cele auzite, ambulanțierii au transportat de urgernță copilul la spital, la Ploiești, pentru ca medicul legist să stabilească dacă băieţelul a fost agresat sexual.

Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt IJP Prahova: “Un copil de doi ani acuza stări de rău care ar fi fost cauzate de o presupusă agresiune sexuală. În urma sesizării poliţiştii au demarat imediat cercetările totodată au sesizat reperezentanții DGASPC.”

Bunicul băiețelului a afirmat în fața cadrelor medicale dar și în fața polițiștilor care au preluat cazul că agresorul ar fi un alt nepot, un tânăr de 23 de ani.

Mi-a spus copilaşul ce a păţit. A zis că l-a agresat, a tras de el. Se simţea rău, vomita” , a spus bunicul.

Părinții băiețelului abuzat sexual sunt despărțiți iar mama a dat copilul în grija bunicului patern. Sunt însă zile când mama îl mai duce pe copil la ea acasă.

Aşa s-a întâmplat şi joi dar, la întoarcere, când şi-a revăzut bunicul, băieţelul i s-a plâns că unchiul din partea mamei l-ar fi violat.

Aflând povestea cutremurătoare, polițiștii l-au reținut pe unchiul băiețelului agresat pentru stabilirea adevărului. Bărbatul acuzat susține că nu este nimic adevărat din afirmațiile bunicului și că nici măcar nu l-a atins pe nepotul său mai mic: “Minte el că vrea să se răzbune pe noi. A bătut-o pe mama, vrea să ne omoare pe toţi.”

De asemenea, nici mama micuțului nu crede că fapta incalificabilă ar fi fost făcută de unchiul micuțului: “Ei bagă minciuni ca să îl iau înapoi pe fii-su, m-a ameninţat cu cuţitul, cum să mai stau cu el că îmi era frică să mai stau cu el. Aşa că am plecat de acolo şi el vrea femeie cu forţa.”

Sesizată, Direcţia pentru Protecția Copilului Prahova face, de asemenea, verificări în acest caz. Asistenţii sociali vor face o anchetă în familie şi vor decide în grija cui va rămâne mai departe copilul.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *