A uimit întreg mapamondul. S-a aflat unde este afișat simbolul celei mai mari societăți secrete din lume

Foto: evz.ro

Foto: evz.ro

Un perete VIDEO de pe marginea renumitului hotel Ryugyong din Coreea de Nord pare să arate simbolul societății secrete Illuminati, potrivit dailystar.co.uk .

Un perete VIDEO de pe marginea renumitului hotel Ryugyong din Coreea de Nord pare să arate simbolul societății secrete Illuminati.

Luminile de pe partea laterală a hotelului în formă de triunghi neterminat afișează steagul național al regimului nedemocrat, ce deține arme nucleare.

Dar utilizatorii de Twitter cu ochi de vultur au observat că vârful clădirii seamănă cu simbolul societății secrete Illuminati, despre care mulți cred că controlează în secret guvernele lumii.

Unul a postat o imagine a simbolului distinctiv al ochiului cu totul vizibil al grupului sub acoperire și a scris: “Omule, nu pot să aștept până când teoreticienii conspirației Illuminati vor vedea această fotografie.

“Convinsul Coreei de Nord trage toți teoreticienii de conspirație care văd iluminați peste tot

Hotelul a fost o jena imensă a regimului de zeci de ani.

Construcția a început în 1987, dar a fost oprită în 1992, când economia Coreei de Nord a fost răsturnată de prăbușirea Uniunii Sovietice.

Clădirea cu 105 etaje era în stare neterminată, iar oficialii cu fața în roșu chiar dispunea ca aceasta să fie aerografată din orice imagine a orizontului Pyongyang și scoasă din hărți.

Construcția a fost reluată în 2008, dar site-ul rămâne încă gol și neutilizat.

Teoriile conspirației pretind că lucrările Illuminati se află în spatele scenei pentru a controla afacerile mondiale și pentru a stabili o dictatură globală

La începutul zilei de astăzi, un oficial nord-coreean a efectuat un zbor la Beijing pentru New York și a vorbit cu secretarul de stat american Mike Pompeo, raportat de Yonhap din Coreea de Sud.


Kim Yong Chol, fost șef de spionaj și consilier de încredere pentru liderul Coreei de Nord, a fost în drum spre ceea ce ar fi întâlnirea la cel mai înalt nivel în această săptămână de activitate diplomatică, menită să salveze un summit istoric, a confirmat președintele american Donald Trump într- tweet ieri.

Fostul șef al spionajului este un ofițer de încredere pentru liderul nord-coreean Kim Jong-un, jucând un rol esențial în pregătirile pentru un summit istoric între Kim și Trump

 Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *