O tânără drogată a omorât un bărbat în plină zi. Poliția a salvat-o de furia martorilor

Foto: IPJ Dambovita.ro

O şoferiţă de 20 de ani, aflată sub influenţa drogurilor, a accidentat mortal un bărbat, sâmbătă, pe o trecere de pietoni din Târgovişte, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Accidentul a avut loc pe Calea Bucureşti din Târgovişte, cauza probabilă a accidentului fiind neacordarea de prioritate la trecerea de pietoni.

”Din primele date, se pare că bărbatul se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, deplasându-se pe lângă bicicletă. Bărbatul a decedat. Autoturismul era condus de o tânără din Târgovişte. Se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

În cauză se va întocmi dosar penal pentru ucidere din culpă.

”Conducătoarea auto a fost condusă la spital unde, în urma efectuării unui test, s-a constatat prezenţa în urină a următoarelor: cocaină, THC (Tetrahydrocannabinol, n.r.)”, mai informează sursa citată. Astfel, şoferiţa de 20 de ani va fi cercetată şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *