Panică printre taximetriștii din Timiș. Criminalii care au ucis cu sălbăticie un taximetrist au fost prinși. Motivul crimei este șocant!

Foto: observator.ro

Foto: observator.ro

Trupul unui taximetrist, aflat în stare de putrefacţie, a fost descoperit într-o pădure din judeţul Timiş, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au prins doi adolescenţi, de 15 şi 17 ani, suspecţi că l-au ucis pe bărbat, potrivit MEDIAFAX.ro

Cadavrul taximetristului a fost descoperit sâmbătă de către un bărbat într-o pădure de lângă localitatea Sinersig, judeţul Timiş, care a sunat la 112. Imediat, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, dar şi specialişti criminalişti, care au observat că trupul era în stare de putrefacţie şi prezenta urme de violenţă.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul era taximetrist de mai mulţi ani în oraşul Lugoj. Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 12 spre 13 iunie, bărbatul ar fi plecat din Lugoj pentru a prelua o comandă în comuna Darova, unde a fost aşteptat de doi adolescenţi, de 17 şi 15 ani. După ce s-au urcat în maşină, tânărul de 17 ani a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe taximetrist din spate de mai multe ori în gât şi în zona feţei.

Cei doi adolescenţi au dus cadavrul în pădurea de lângă Sinersig, unde l-au abandonat. S-au urcat din nou în maşină şi au furat tot ce au găsit – telefonul mobil al taximetristului şi aproximativ 200 de lei. Au plecat cu maşina la Timişoara, unde au vândut telefonul mobil, s-au plimbat cu taxiul până au rămas fără benzină, iar apoi l-au abandonat în zona Parcului Copiilor şi s-au întors în comuna Darova.

Adolescentul de 17 ani era cercetat într-un alt dosar penal pentru loviri și alte violențe. Suspecții au fost ridicați și duși pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș fiind cercetați pentru omor calificat.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *