ȘOCANT! O fetiță de un an a fost ÎMPUȘCATĂ în brațele mamei. Doctorii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte ȘANSELE DE SUPRAVIEȚUIRE!

O copilă de doar un an şi două luni a fost împuşcată în braţele mamei ei, româncă, în plină stradă, la Roma. Cerasela se luptă acum pentru viaţa ei, medicii fiind rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire. 

Tragedia s-a produs în apropiere de o tabără de romi din capitala Italiei, care a mai fost ţinta atacurilor xenofobe în trecut. Cerasela Lepădat, care pe 11 mai a împlinit un an, era în praţele mamei, când a fost împuşcată cu un pistol cu aer comprimat, potrivit observator.tv

Românca nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat. Ştefania Lepădat declarat că a auzit o pocnitură şi abia apoi a făcut sângele ţâşnind din spatele fiicei sale. Cerasela a fost dusă de urgenţă la spital şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale pentru a-i fi înlătura sorpul străin metalic.

Fetiţa a fost dusă de urgenţă la un spital din apropiere. A fost transferată apoi la cel mai bun spital de pediatrie din Italia, unde a fost operată, iar glonţul i-a fost scos din corp. Mama Ceraselei, Ştefana, e şi ea internată alături de micuţă.

Reprezentantul Asociaţiei Românilor din Italia a explicat că exista o tensiune continuă din cauza numărului tot mai mare de migranţi şi a povestit că la Roma s-au început un val de raiduri în taberele acestora.

Autorităţiile italiene speră că incidentul în care a fost rănit bebeluşul este un caz izolat, iar tensiunile nu vor escalada în perioada urmatoare.

Poliţia anchetează cazul, încercând să găsească mai mulţi martori. A fost audiat şi tatăl Ceraselei, Nicolae Oţet.

Autorul nu a fost încă prins, însă autoritățile susţin că au deja un cerc de suspecţi şi au menţionat că există posibilitatea să fie un accident. “Sper că este un caz izolat, altfel începem să credem că există cineva care seamănă ură și rasism față de ceilalți și protagoniștii acestor crime oribile, fără cel mai mic respect pentru lege și poliție, să fie prinşi”, precizează un comunicat al autorităţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *