REVOLTĂTOR! ȘOFER oprit de POLIȚIA RUTIERĂ pentru că avea un steag TRICOLOR pe mașină!

Un șofer din București susține că a fost oprit în trafic din cauza unui steag tricolor. Bărbatul îi acuză pe polițiști că nu i-au explicat ce lege încalcă, ci doar i-au spus că așa au primit ordin.

Vlad Marc a povestit că a fost oprit de un echipaj de Poliție deoarece a pus un steag tricolor pe mașina sa.

„Am fost oprit de Poliția Rutieră la Piața Romană după ce am făcut un tur cu mașina pâna la Piața Victoriei din pricina unui steag tricolor, cu pretextul că așa mi s-a transmis prin stație de la șeful meu. Asta înseamnă o dictatură. (…) Singurele cuvinte pe care a fost în stare să le spună sunt: depășește gabaritul’, a scris Vlad Marc, într-un mesaj pe Facebook.

Unul dintre agenții de la Poliția Rutieră i-a spus șoferului că doar a primit un ordin.

„Probabil că ați deranjat prin trafic. Eu așa am primit prin stație să vă opresc pe dumnevoastră’, a spus polițistul care l-a oprit în trafic.

Discuția dintre șofer și agent a fost filmată, iar imaginile au fost văzute de peste 20.000 de persoane, în ultimele 24 de ore.

Potrivit noului cod rutier, „autovehiculul sau ansamblul de vehicule care, prin construcție sau datorită încărcăturii transportate, depășește masa totală de 80 tone și/sau lungimea de 40 m ori lățimea de 5 m sau înălțimea de 5 m poate circula pe drumul public numai în baza autorizației speciale emise de administratorul acestuia și cu avizul politiei rutiere”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *