Ce-ai făcut, măi nene, mă? Reacțiile românilor la mesajul adresat de Liviu Dragnea de Ziua Marinei

Foto: stiripesurse,ro

La manifestările prilejuite de Ziua Marinei care au avut loc pe faleza din faţa Comandamentului Flotei din Constanţa, au participat mii de persoane. La sărbătoare au dost prezente oficialitățile locale, alături de Klaus Iohannis, preşedintele României. El a fost  însoţit de ministrul Apărării, Mihai Fifor. Curios, însă, în afară de aceste personalități, de la Guvernul României nu a fost nimeni prezent. Nici măcar vreun deputat sau senator al coaliției aflată la guvernare.

Liviu Dragnea s-a limitat să posteze un simplu mesaj adresat marinarilor, cu ocazia acestei sărbători. Mesajul, însă, nu a avut efectul scontat de președintele PSD, ci dimpotrivă.  A provocat un val de reacții negative din partea românilor pe Facebook.

Cele mai multe dintre acestea îi cer lui Dragnea să își dea demisia. “Buna ziua! Va rugam sa ne transmiteti DEMISIA dvs. O tara intreaga asteapta asta”, “Sunteti asa credincios? S-a vazut vineri cand la ordinul dvs v-ati gazat propriul popor…asa sa va ajute Dumbezeu,pe masura credintei dumneavoastra…”, “Cel mai iubit politician al tuturor timpurilor! Orbi-v-ar gazul jandarmilor după ce-oți termina de citit toate urările noastre. Demisia şi la mulți ani! Cu executare.”, “Ați greșit exprimarea domnule Dragnea .Tuturor hoților cred ca va adresați ,mare parte din români se simt jigniți sa le adresați altceva decât demisia .Si e jenant sa pângăriți o sărbătoare cu mesajele dvs inutile .”, “Cred ca si fecioara Maria ti-ar fi spus la fel. Mergi la închisoare, oricum nu scapi…nu mai zic ce ti-ar spune Dumnezeu. Vad ca esti tare religios”, sunt câteva dintre mesajele transmise de români pe pagina de Facebook a șefului PSD.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *