DIVORȚ la Casa Albă! Deconspirarea MARELUI SECRET vine din interior

Foto: timesunion.com

La aproape fiecare apariție publică sunt imagini filmate în care se vede că Melania refuză să îl ia de mana pe soțul ei, care încearcă în zadar să o prindă. Imaginea tristă a Primei Doamne a făcut loc la multe interpretări, chiar că soții Trump ar divorța.

Omarosa Manigault Newman, fostă angajată la Casa Albă, a spus că Melania Trump așteaptă că soțul ei să își încheie mandatul că să poată ulterior divorța.

În plus, este de parere fosta angatata a lui Donald Trump, daca vedeta ar face pasul mai devreme, el s-ar folosi de orice mijloace sa se razbune, afirmand ca este “razbunator”, potrivit b1.ro

În cadrul aceluiasi interviu, ea a mai spus ca presedintele american ar fi tras niste sfori ca sa obtina sotiei lui viza EB-1, rezervata in mor normal persoanelor cu “abilitati extraordinare” si s-ar folosi de acest lucru ca sa o expulzeze.

În opinia mea, Melania numara fiecare minut pana la incheierea mandatului pentru a putea divorța. Daca Melania ar incerca sa il umileasca si sa il paraseasca in timp ce este la conducerea tarii, va gasi o modalitate de a o pedepsi”, a declarat Omarosa Manigault NewmanIn urma declaratiilor aparute in presa internationala, purtatorul de cuvant al Melaniei Trump a insistat ca cele doua femei nu au interactionat mai deloc, in timp ce presedintele Statelor Unite a negat toate afirmatiile fostei sale angajate.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *