PSD face curățenia de toamnă în partid. Liviu Dragnea: „Acest lucru trebuie să se încheie cu o remaniere”

Foto: b1,ro

Foto: b1,ro

Anunțul unei remanieri a Guvernului Dăncilă a surprins pe foarte mulți care sperau că acesta nu va avea soarta celorlalte două guverne care au eșuat. Președintele Liviu Dragnea a făcut acest anunț surprinzător și a confirmat că în această lună va exista o evaluare a tuturor miniștrilor, acțiune care se va încheia cu o remaniere

“Doamna prim-ministru, aşa cum am vorbit cu dumneaei, am vorbit şi cu domnul Tăriceanu, trebuie să prezinte o proprie evaluare a miniştrilor, iar noi în PSD, într-un termen rezonabil, nu foarte lung, trebuie să avem o discuţie despre fiecare ministru în parte. Eu cred că până la sfârşitul acestei luni, mă rog, începutul lunii octombrie, eventual, acest lucru trebuie să se încheie cu o remaniere”, a afirmat Dragnea.

El a refuzat să facă publice numele miniştrilor care îl nemulţumesc, însă a precizat că este mulţumit de premier, potrivit agerpres.ro “Sunt foarte mulţumit de doamna prim-ministru. Eu şi foarte mulţi colegi de-ai mei ştiu că este un prim-ministru bun. Ştiu că în fiecare zi stabileşte lucruri, în fiecare zi demarează, porneşte, aprobă proiecte, dar din păcate în anumite ministere unii colegi, unii membri ai Guvernului nu au reuşit să aibă decizia de oportunitate, care este a lor”, a afirmat Dragnea.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *