Soluția INCREDIBILĂ propusă de Liviu Dragnea la ședința CEX. Premierul Viorica Dăncilă va evalua membrii Guvern-ului la comunicare

La ședința CEX a PSD de vineri, Liviu Dragnea a anunțat că remanierea guvernamentală despre care s-a vorbit și în scrisoarea semnată de grupul „puciștilor”, se va face după referendumul pentru redefinirea familiei care va avea loc în zilele de 6-7 octombrie. Acest lucru va fi posibil numai după o nouă ședință a Comitetului Executiv Național.

“În ceea ce priveşte remanierea, i-am consultat pe colegii mei când cred că este bine să fie făcută şi aproape în unanimitate au zis după referendum. Asta înseamnă că până atunci… Oricum doamna prim-ministru începuse o evaluare miniştrilor, care este în desfăşurare, şi după referendum vom avea un Comitet Executiv Naţional, care va hotârî cine din partea Partidului Social… Sau pe locurile Partidului Social Democrat cine va mai rămâne în Guvern, cine nu”, a declarat Liviu Dragnea.

În acest context, Dragnea a vorbit din nou despre problemele de comunicare ale membrilor guvernului, scuză pe care o tot invocă de când PSD a câștigat alegerile. Totuși, șeful PSD consideră că aceasta nu este o scuză, ci este vorba despre ”frica” unor miniștri de a vorbi la televizor, potrivit b1.ro

“Ce este foarte important, din punctul meu de vedere şi o să cer în mod imperativ la acel Comitet Executiv şi o să o rog şi pe doamna prim-ministru, ca una din calităţile pe care… Din calităţile obligatorii pe care trebuie să le aibă membrii Guvern-ului trebuie să fie buna comunicare. Buna comunicare”, a completat Dragnea.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *