Victor Ponta îl ATACĂ DUR pe Liviu Dragnea la Buzău: „Dragnea e cel mai răzbunător om pe care l-am cunoscut”

 

Fondatorul Partidului Pro România, Victor Ponta, a participat marţi la Buzău la o întâlnire regională alături de zeci de membri şi simpatizanţi din patru judeţe. Cu această ocazie, a fost lansată și organizaţia judeţeană a acestei formaţiuni. La eveniment au participat foşti miniştri precum Nicolae Bănicioiu şi Sorin Câmpeanu, Ioana Petrescu dar şi alti invitați.

Înainte de conferinţa de presă, Victor Ponta a ţinut să-i facă o scurtă vizită primarului Constantin Toma, în Palatul Comunal. Cu acest prilej, Ponta l-a avertizat pe edilul buzoian că se poate aştepta la ce e mai rău de la liderul PSD, Liviu Dragnea. „Dragnea e cel mai răzbunător om pe care l-am cunoscut. Îi va minţi la început pe domnul Toma, pe domnul Ciolacu şi pe ceilalţi că îi va ierta, dar el va căuta să le rupă gâtul. Dar, domnul Toma va ieşi primar şi fără Dragnea. Pot spune că, mai degrabă, singura şansă pe care o are de a pierde alegerile la primărie e să se afişeze cu Dragnea”, a spus Victor Ponta.

Fostul premier a criticat în termeni duri guvernarea PSD, implicit pe liderul PSD,  Liviu Dragnea.

PSD va fi timp de cel puţin 10 ani partidul care a bătut Diaspora în Piaţa Victoriei şi a gazat oameni, a declarat marţi, la Buzău, preşedintele Pro România, Victor Ponta, potrivit realitatea.net

“Am fost membru PSD 16 ani, până m-a dat Dragnea afară, n-am văzut niciodată această ură pe care o simt acum, ura este contra lui Dragnea, dar se duce la PSD. Numerele faimoase de înmatriculare nu erau cu Dragnea, erau cu PSD. Foarte mulţi oameni spun au votat PSD 20 de ani, dar nu vor mai vota niciodată după ce am văzut ce se întâmplă. Plus că sunt lucruri foarte grave, cum a fost chestiunea din 10 august. M-am înscris în PSD în 2001 şi tot mi-au reproşat oameni, la 10 ani după evenimente, că m-am înscris în partidul vinovat de mineriade”, a spus Ponta.

De asemenea, Victor Ponta a ţinut să-l acuze public pe Dragnea de înaltă tradare cu privire la exploatarea gazelor din Marea Neagră. A declarat că în spatele negocierilor în privinţa Legii Offshore se ascund alte interese ale liderului PSD, Liviu Dragnea
Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *