Gelu Diaconu dă cărțile pe față. Afirmații INCENDIARE despre AVEREA lui LIVIU DRAGNEA. ADEVĂRATĂ „JAPCĂ”

Foto: stiripesurse.ro

Gelu Diaconu, fost șef la ANAF a postat pe pagina sa de socializare un articol în care îl acuză pe președintele PSD, Liviu Dragnea, că familia acestuia și-a trecut pe nume personal active ale statului de zeci de milioane de lei, prin subevaluarea acestora. Pentru exemplificare, Gelu Diaconu a scris că la ferma Salcia a fost o adevărată „japcă”.

 „În primul rând, se infiltrează oameni de încredere în societățile “ochite” de clanul Dragnea pentru a fi transferate în averea fiului său”, scrie Gelu Diaconu.

Potrivit acestuia, în ianuarie 2011, acționarul majoritar Pitiș Petre îl alege pe Tunaru Florin în comisia de cenzori a S.C. ROMCIP S.A./FERMĂ SALCIA S.A. La acea dată, dl Tunaru era angajat pe postul de consilier la cabinetul președintelui Consiliului Județean Teleorman, al cărui președinte era Dragnea, potrivit www.digi24.ro

„În ianuarie 2014, ferma Salcia este făcută cadou fiului lui Dragnea. Cum? Pur și simplu se cesionează către o firmă în care Dragnea Junior are 90% iar intermediarul pus să semneze actele doar 10%. Atât de simplu! În mintea lor, probabil, faptul că actele sunt semnate de acționarul cu 10% este suficient că să ascundă beneficiarul real, care deține în acte 90%”, a scris Gelu Diaconu pe pagina sa de Facebook.

„Revenind la dl Tunaru, de altfel o persoană bine pregătită profesional, acesta nu menționează în declarația de interese poziția de cenzor la Ferma Salcia, în timp ce era conslierul lui Dragnea la CJ Teleorman. Poate i-o fi fost rușine bietului om! Ulterior, după transferul Fermei Salcia în proprietatea fiului lui Dragnea, ca o înaltă apreciere a serviciilor aduse clanului, dl Tunaru avea să fie promovat vicepreședinte ANAF, coordonator al inspecției fiscale (ufff!). Apoi, este avansat în înalta funcție de vicepreședinte a Curții de Conturi”, mai scrie Gelu Diaconu.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *