DEZVĂLUIRILE INCREDIBILE ale lui Gelu Diaconu despre AFACERILE SUBTERANE ale lui Liviu Dragnea

foto: realitatea.net

Fostul şef ANAF, Gelu Diaconu  continua seria dezvăluirilor despre cum președintele PSD Liviu Dragnea a făcut avere prin afaceri dubioase.

Gelu Diaconu scrie pe Facebook că după “privatizarea” Teldrum, preşedintele-director general Petre Pitiş a preluat Ferma Salcia , care purta denumirea S.C. ROMCIP S.A. La 10 ianuarie 2014, când Dragnea era deja un important lider politic, au început cesiunile de active prin interpuşii Teldrum, către averea familiei şefului PSD
„În afacere a intrat societatea Ludikon System SRL, care a cumpărat întregul pachet de acţiuni de la Ferma Salcia la un preţ de peste 800.000 de lei. Vorbim de o societate ce avea stocuri de 14 milioane de lei, active de 9 milioane lei si creanţe de încasat de încă 14 milioane lei.

Cât despre cumpărător, acesta a fost o firmă cu Valentin Dragnea ca acţionar cu 90 la sută şi Ilie Dragne, cu celelalte 10 la sută, un personaj folosit doar pentru semnarea actelor. Gelu Diaconu mai precizează că directorul Pitiş, interpus al lui Liviu Dragnea, s-a obligat să nu mai aibă nicio pretenţie odată cu semnarea contractului de cesiune.

Fostul șef ANAF continuă cu atacul dur la liderul PSD şi interpuşii săi. “Azi, au capturat Romania şi încearcă zilnic să distrugă sistemul judiciar, cu scopul evident de a-l scăpa de puşcărie pe Dragnea. (…) Niciodată, într-o ţara civilizată, Oficiul Registrului Comerţului nu ar fi validat o astfel de tranzacţie în care proprietatea se transferă deplin, la data semnării contractului, necondiţionat de efectuarea vreunei tranşe de plată sau de gajarea acţiunilor în favoarea cedentului până la plata integrală a cesiunii” – a mai scris Gelu Diaconu pe Facebook.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *