A MURIT SIMBOLUL mișcării #REZIST. ADOLESCENTA a fost ÎNVINSĂ de boala NECRUȚĂTOARE

Tânăra Smaranda Cărare, cea care a participat la protestele din Piața Victoriei, în februarie 2017, a murit din cauza unei boli incurabile de care suferea de mult timp. Fata urma să împlinească 18 ani.

Ea a fost fotografiată atunci cu o foaie pe care scria că a chiulit pentru a participa la protest. A postat fotografia pe pagina ei de facebook şi a adăugat un comentariu plin de umor: „Trebuie să fac rost de scutire„.

La un an și jumătate după acel mesaj care s-a viralizat, adolescenta a pierdut lupta cu cancerul, potrivit cancan.ro

„S-a dus Smaranda. A plecat în lumea zânelor cu păr de soare, lăsându-ne la fel de ticaloși, neputincioși, meschini, indiferenți, sinecuriști mărunți și în genunchi. Țara asta nu i-a dat nicio șansă! Țara asta proastă care găsește mereu milioane pentru referendumuri, pomeni și catedrale, iar pe cei mai nevinovați dintre oameni îi trimite la moarte! Roxana, mama greu încercată a îngerului, pur și simplu nu am cuvinte…” este mesajul Cameliei Tabacu, una dintre prietenele de familie ale Smarandei.

Mama fetei a postat şi ea un mesaj cutremurător, în care a anunţat unde va fi depus trupul Smarandei şi când va fi înmormântată fata.

„Smaranda va fi depusă la capela mare Bellu ortodox astăzi în jurul orelor 14. Înmormântarea ei va avea loc mâine la ora 12. Pentru toți cei care doriți să vă luați rămas bun de la ea, vă aşteptăm cu drag. Mulțumesc mult din suflet tuturor celor care au fost alături de noi, care ne-au ajutat, Dumnezeu să vă binecuvânteze şi pe ea să o odihnească„.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *