ALERTĂ în România! Americanii trimit o NAVĂ DE RAZBOI în MAREA NEAGRĂ. Kievul a impus LEGEA MARŢIALĂ

Tensiuni tot mai mari între Rusia şi SUA au loc în contextul în care nave ucrainiene au fost reţinute în apropiere de Crimeea din ordinul dat de la Moscova. Ca urmare a acestei situaţii Ucraina a cerut ajutorul NATO pentru a trimite nave de război în Marea Azov.

Americanii au răspuns afirmativ cererilor Ucrainei , navă de război americană urmând să fie trimisă în Marea Neagră

Potrivit oficialilor americani, deja Armata SUA a solicitat Departamentului de Stat să notifice Turcia cu privire la posibilitatea ca o navă de război să fie trimisă în Marea Neagră.

Autorităţile de la Kiev au impus legea marţială după ce Rusia a sechestrat trei nave ale Marinei ucrainiene împreună cu echipajele lor în apropierea Peninsulei Crimeea.

Tensiunile s-au amplificat după ce Rusia a blocat porturile Mariupol şi Berdiansk şi a interzis tuturor navelor să plece sau să intre. Ca răspuns, Kievul a cerut statelor membre NATO să trimită nave în Marea Azov.

Preşedintele american Doland Trump şi-a anulat întrevederea pe care urma să o aibă cu Vladimir Putin la summit-ul G20 care se desfăşoară în Argentina, din cauza agresiunii ruse împotriva Ucrainei.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *