CIOBAN din România acuzat că a ŢEPUIT un CLUB EROTIC. Ce a descoperit patroana clubului în sala de judecată este INCREDIBIL

 

Patroana unui club erotic BDSM din Germania a dat în judecată un cioban român în vârstă de 70 de ani. El ar fi datorat, potrivit acuzaţiilor patroanei germane, suma de 1481,80 de euro pentru serviciile stabilimentului, sumă pe care nu ar fi plătit-o.

 Femeia avea numele barbatului si il vazuse intr-o imagine live pe telefon, pe whatsapp, atunci cand barbatul facuse programarea. El sunase la club si isi dezvaluise identitatea, solicitand o sedinta cu una dintre angajatele domina, in aceeasi zi. Patroana spune ca i-a atras atentia ca nu se poate anula rezervarea cu 24 de ore inainte de data intalnirii, astfel ca el va fi obligat sa achite sedinta si daca nu vine, potrivit bzi.ro

Cum romanul nu a mai mers in club, patroana acestuia a inceput sa-l caute. A descoperit pe internet ca numele pe care il avea era al unui cioban roman care facea afaceri cu o asociatie de crescatori de ovine din Bavaria. A mers la asociatie, apoi la consulatul roman de la Munchen si cu un ordin de la instanta a obtinut adresa de acasa din Romania a ciobanului.

I-a trimis nota de plata si solicitarea de a o achita. Cand a inteles despre ce e vorba, sotia ciobanului roman a facut ditamai criza de nervi. Mai ales ca e vorba despre un roman in varsta, trecut de 70 de ani.

Cum acesta nu a platit, s-a trezit somat de un tribunal din Munchen sa se prezinte la proces. Daca nu mergea, ar fi fost adus cu politia. Asa ca a fost nevoit sa plateasca drumul in Germania si sa ajunga fata in fata cu patroana clubului.

Abia atunci aceasta a realizat ca fusese pacalita. Batranul venit la tribunal nu era cel care facuse rezervarea. Ciobanul roman a realizat ca un partener de afaceri ii folosise identitatea atunci cand facuse rezervarea si el era total nevinovat.

Patroana clubului erotic a fost obligata de instanta sa isi ceara scuze ciobanului roman, sa ii plateasca 300 de euro daune morale si cheltuielile de transport din Romania in Germania, pentru proces.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *