O menajeră se DESTĂINUIE. Poveste INCREDIBILĂ despre NICOLAE CEAUŞESCU. Ce se întâmpla cu ADEVĂRAT la vila din Snagov

Vila rezidenţială de la Snagov era locul în care cuplul prezidenţial Elena şi Nicolae Ceauşescu primea oficiali de rang înalt din mai multe ţări ale lumii. Dar această vilă era şi locul unde, de multe ori, lui Nicolae Ceauşescu îi plăcea să se ducă pentru a petrece momente de relaxare, lăsându-şi nevasta să vegheze la cârma ţării. O menajeră povesteşte despre aceste episoade în care Nicolae Ceauşescu venea la vila din apropierea Bucureştiului.

Femeia a spus că în preajma celui de-al IX-lea Congres al Partidului Comunist Român, fostul preşedinte Nicolae Ceauşescu a venit singur, fără nevastă, potrivit antena3.ro

Şase zile lucrătoare pe săptămână aveau şi demnitarii. Sâmbăta după-amiaza, soţii Nicolae şi Elena Ceauşescu plecau la Snagov. Duminica, favoriţii lor erau mobilizaţi la reşedinţa de weekend pentru programul de destindere colectivă.

Cu excepţia verii, când toţi demnitarii se mutau la Neptun, soţii Ceauşescu îşi petreceau după-amiezele de sâmbătă şi duminicile la Snagov, după relatările menajerei (Maria Dobrescu, „La curtea lui Ceauşescu. Dezvăluirile Suzanei Andreiaş despre viaţa de familie a cuplului prezidenţial”, Amalteea, Bucureşti, 2004). Uneori, în anii ’60, viitorul dictator venea la Snagov fără nevastă. Trei săptămâni, cât a pregătit Congresul al IX-lea, Ceauşescu a locuit singur în reşedinţa de weekend. Menajera îi pregătea ţărăneşte prânzul, turnându-i şi câte un pahar de vişinată de casă.

Lucian Ionescu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *