Cât a plătit PSD pentru autobuzele de la Iaşi? Întrebarea a generat furia în direct, la Realitatea TV

PSD a organizat, joi, la Iaşi, un miting regional, cu ocazia Zilei Europei, la care au participat aproximativ 8.000 de persoane. Majoritatea participanţilor au fost aduşi cu 700 de autobuze. Acest subiect a fost dezbătut la un post de televiziune, unde invitat a fost Augustin Hagiu, președintele FORT.

Întrebat fiind despre cât a plătit PSD pentru utilizarea celor 700 de autobuze, Hagiu s-a enervat şi a ridicat vocea la moderator.

„Asta e interpretarea dumneavoastră. Doamna Marinela, mă lăsați să vă răspund? Puneți întrebări sau faceți altceva”, a spus Augustin Hagiu.

„Să coborâm un pic tonul ca să ne înțelegem omenește”, a răspuns prezentatoarea .

„Înseamnă că vreți altceva. Vreți informații sau ce facem aici? (…)Treaba mea nu e să fac contractele sau să iau vreun comision, ci să mă asigur de un singur lucru, pe care l-am stabilit de mult timp și nu doar cu cei de la PSD, cu cei cu care de fiecare dată am interacționat pe zona de transport. Le-am spus clar: Nu mai încercați să faceți presiuni pentru că ele ajung la mine”, a mai spus Hagiu.

Întrebat și cât au costat cele 700 de autobuze, președintele FORT nu a știut să ofere un răspuns.

„Prețul pe kilometru este de 1,3 euro. În funcție de locul în care pleacă, se calculează.(…) FORT nu a încasat niciun leu că FORT nu se ocupă cu așa ceva.(…)FORT nu este firmă de transport, este un patronat care se asigură că nimeni nu e abuzat, că lucrurile sunt plătite”, a mai declarat Augustin Hagiu.

La miting, Piaţa Unirii din Iaşi a fost delimitată cu garduri metalice, iar pe scena amplasată a avut loc un spectacol folcloric, iar ulterior liderii PSD Liviu Dragnea şi candidaţi la alegerile europarlamentare au ţinut discursuri.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *