Bomboane contra vot PSD? Primarul care a cumpărat din bani publici bomboane de 20.000 de euro

Unui primar al partidului roșu din Teleorman i-a scăzut, pesemne, glicemia. Așa că a intrat, cu două zile în urmă, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice și a cumpărat… bomboane. În valoare de 20.000 de lei

Este cazul Primăriei Țigănești, din județul Teleorman, unde lucrurile par a merge bine, din punct de vedere financiar. Investițiile au fost acoperite, salariile angajaților sunt plătite la vreme, proiectele sunt în lucru, cu sau fără autorizație, așa că există toate premisele din lume pentru achiziții inedite din bani publici.

Pe data de 20 mai, Primăria Tigăneşti a cumpărat bomboane de 20 de mii de lei, adică 4.115 lei din bani publici.

Dincolo de nedumerirea legată de scopul unei achiziții atât de însemnate de bomboane, remarcăm faptul că un alt primar din Teleorman a fost obligat de instanță să returneze din propriul buzunar banii cheltuiți pentru cumpărarea de bomboane pentru copii, cu ocazia Crăciunului.

Totul, după un control al Curții de Conturi. Este vorba despre fostul primar al localității Săceni, Marin Vișinoiu.

Nu știm dacă primarii pesediști din Teleorman nu citesc presa sau nu cunosc legea, însă va veni curând o vreme în care toate aceste achiziții dubioase vor fi plătite din banii personali ai primarilor și subordonaților care au semnat pentru ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *