Ponta: „Mitoman politic, nonșalant speculativ, cabotin și „clovnăresc”. Cine îl atacă pe liderul Pro România

După ce Victor Ponta l-a acuzat pe Traian Băsescu, că ar fi făcut un blat cu Viorica Dăncilă în legătură cu moţiunea de cenzură, Liderul deputaţilor PMP, Marius Paşcan, a reacţionat imediat.

Miercuri, Marius Paşcan a postat pe pagina sa de socializare un mesaj  în care afirmă că Ponta l-a întrebat dacă PMP va susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, potrivit transparentnews.ro

„Ipocrizia și mitomania NU salvează România!

La finalul ședinței de astăzi a Biroului Permanent al Camerei Deputaților, liderul Pro România, Victor Ponta, m-a întrebat curios dacă PMP va susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. I-am răspuns cât se poate de clar și inechivoc, în calitate de președinte executiv și lider al Grupului parlamentar al PMP din Camera Deputaților, că ne vom aduce contribuția la formularea respectivei moțiuni de cenzură, că toți deputații PMP vor semna și vor vota pentru respectiva moțiune, respectiv căderea guvernului Dăncilă. Am susținut consecvent și anterioarele moțiuni.

În stilu-i arhicunoscut de mitoman politic, nonșalant speculativ, cabotin și „clovnăresc”, Victor Ponta a declarat mai apoi presei că: „Băsescu încearcă, are un plan, cum a reușit la Senat, să vedem daca îi lasă pe deputați să semneze și să voteze. Că Băsescu are un blat cu Dăncilă și probabil nu îi lasă”.

Victore, cu astfel de intoxicări te-ai făcut anterior de râs, ai ajuns repudiat și te-ai prăbușit politic… Se pare că nu ai înțeles nimic din pumnii încasați și mai ai încă nevoie de multă penitență și recluziune”, a scris Marius Pașcan pe Facebook.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *