Încep înscrierile pentru şcolile militare de subofiţeri. Până când se depun cererile de înscriere

Tinerii care sunt interesaţi de o carieră în Jandarmeria Română pot să-şi depună cererile de înscriere până la data de 15 noiembrie 2019.
Pentru sesiunea de admitere din luna ianuarie 2020 la şcolile militare de subofiţeri din Drăgăşani şi Fălticeni, înscrierile încep de luni, 23 septembrie, potrivit   transparentnews.ro

Pentru această sesiune de admitere sunt disponibile:

– 190 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani (din care 3 locuri pentru cetăţeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 35 de locuri pentru S.I.E.);

– 170 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni (din care 3 locuri pentru cetăţeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 15 de locuri pentru S.I.E.).

Relaţii suplimentare privind condiţiile de înscriere la examenul de admitere se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu din şos. Bucureşti, nr. 57 sau telefonic la numărul 0246/219.631, interior 24.535.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *