Un hoţ din România a şocat Marea Britanie. Imaginile cu românul au făcut înconjurul lumii

Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, pe numele său Săndel Hornea, din comuna Cireşu, Brăila, a şocat Marea Britanie.

Românul a a intrat în casa unor femei din localitatea Luton, situată în sud-estul Angliei, deghizat într-un angajat al unei firme de curierat şi a început să lovească fără milă o bătrână, pe nepoata acesteia și pe o a treia femeie care a coborât scările în grabă când a auzit strigătele de ajutor, potrivit  transparentnews.ro.

Incidentul a avut loc la începutul lunii septembrie.

Potrivit proprietarului casei din Bedfordshire, bărbatul periculos filmat în timp ce îi agresează mama, fiica şi sora a fost identificat, după ce a oferit recompensa uriaşă de 20 de mii de lire. Deocamdată, agresorul nu a fost prins de autorităţile engleze, cu toate că a fost identificat.

Se bănuieşte că acesta a părăsit Marea Britanie şi se ascunde undeva în România.

„Această persoană nu a fost prinsă şi este în continuare căutată. Ar putea fi bulgar sau român. Vă rugăm să distribuiţi această postare în Marea Britanie, dar şi în comunităţile de români şi bulgari. Fiica mea şi-a putea pierde vederea la un ochi, iar mama are nevoie de o operaţie la cap. Ofer o recompensă de 20.000 de lire pentru informaţii care ar putea duce la arestarea agresorului. Cine are informaţii poate să sune la +44 75301 66666 sau 999 (n.r. serviciul de urgenţă din Marea Britanie), a scris bărbatul pe Facebook.

După ce le-a lovit fără milă pe cele trei femei, suspectul, care ar putea fi unul care ne-a făcut încă o dată de râs țara, a reuşit să fure un decodor TV, un joc Wii şi alte console de joc, notează site-ul Poliţiei din Bedfordshire.

Cu 20 de mii de lire puse recompensă pe capul lui, acesta se pare că nu va putea rezista prea mult, ca fugar.

Aviz pentru cei care cred că, dacă vor comite fapte asemănătoare, vor putea să se bucure în liniște, fără ca blestemul răului făcut să se abată asupra lor!

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *