Este sfârşitul lui Trump? Gafă a lui Rudy Giuliani. Mesaje compromiţătoare în public

 

Avocatul personal al președintelui Donald Trump, Rudy Giuliani a trimis din greşeală două înregistări secrete unui jurnalist, potrivit  transparentnews.ro

Oficialul american a încurcat numerele de telefon şi a trimis unui jurnalist, fără să-şi dea seama, două două înregistrări în care vorbește despre fostul vicepreședinte Joe Biden, dar și despre faptul că ar avea nevoie de o sumă considerabilă de bani

Potrivit jurnalistului Rich Shapiro de la NBC, cele două mesaje conțin discuții ale lui Giuliani cu persoane necunoscute.

În prima înregistrare, care durează trei minute, Giuliani l-a atacat pe Biden și familia acestuia, acuzându-l că a abuzat de funcțiile publice, făcând referire inclusiv la anumite presiuni făcute de acesta în Ucraina în favoarea fiului său, Hunter.

„A făcut aceleași lucru în China. Și a încercat și în Kazahstan și Rusia”, este auzit Giuliani spunând în înregistrare.

 

În cea de-a doua înregistrare, Giuliani în spune interlocutorului său că are nevoie de câteva sute de mii de dolari, însă nu este clar pentru ce ar urma să fie utilizați banii.

Jurnalistul Rich Shapiro a făcut public cele două înregistrări. În acest context, Camera Reprezentanţilor, a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii președintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden.

În cadrul investigaţiei, Camera Reprezentanţilor a trimis citaţii prin care le solicită unor membri ai Administraţiei de la Washington participarea la audieri şi furnizarea documentelor referitoare la contactele preşedintelui Donald Trump cu Ucraina.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *