Scandal în direct la Antena3. „Când nu puteți singur, vă duce tăticul de mână!”

 

Un schimb dur de replici a avut loc între Radu Cristescu (PSD) şi Sebastian Burduja (PNL), care au fost învitaţi la Antena 3 pentru a dialoga pe tema situaţiei de la Transelectrica, potrivit  transparentnews.ro

Scandalul a început după ce s-a afirmat că Sebastian Burduja, președinte al PNL Sector 1, a fost propus la Transelectrica.

În acel moment, Radu Cristescu l-a acuzat că a fost adus în funcție de tatăl său. Burduja s-a dezvinovăţit şi a spus că acest lucru nu este adevărat şi chiar l-a ameninţat pe Cristescu că pentru aceste se va ajunge în instanță. Sebastian Burduja a zis că Radu Cristescu trebuie să aducă probe pentru a-și menține afirmațiile.

Iată dialogul:

Radu Cristescu: Sunteți la Transelectrica? V-a pus tăticul la Transelectrica?

Sebastian Burduja: Este o informație publică că sunt propus pentru a fi numit. Nu spuneți nimic! Iar legat de familia mea, domnule Cristescu, ne vedem în instanță! Nu este adevărat!

Radu Cristescu: Dar nu am pomenit nimic de familie! Nu este o rușine! Lumea trebuie să știe cum ați ajuns în politică, domnule Burduja! Se știe cum v-a purtat tăticul cu băieții de la Monte Carlo ca să ajungeți în politică! Spuneți clar! Nu este o rușine! Când nu puteți singur, vă duce tăticul de mână!

Sebastian Burduja: Veți da socoteală pentru modul în care v-ați bătut joc de români…

Radu Cristescu:  Haideți, domnule! Voi veți da socoteala în fața poporului pentru ceea ce faceți! Dar răspundeți oamenilor: V-a pus tăticul la Transelectrica?

Sebastian Burduja: Nici vorbă!

Radu Cristescu:  Nu vă e rușine?!

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *