Istoria nu iartă! Punctul slab al PSD-ului față de români, scos în evidență de Iohannis

 

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, la mitingul electoral de la Bistriţa-Năsăud, că PSD a guvernat împotriva românilor, ba mai mult, a luptat împotriva acestora în stradă, potrivit  transparentnews.ro

„PSD-ul a guvernat împotriva românilor, dar nu numai, a luptat în stradă. Imaginiați-vă: guvernul PSD-ului a luptat în stradă, la propriu, împotriva românilor și mă refer desigur la acel 10 august de anul trecut. Inimaginabil ! Dar până acolo i-a dus mintea să încerce să-i îngenuncheze pe români cu forța. Mare prostie ! Cum să-i îngenunchezi pe români cu forța? Nimeni n-a reușit. Nimeni nu a reușit să-i îngenuncheze pe români și PSD în veci, pururi, nu va reuși!” a spus Klaus Iohannis.

Reamintim că Iohannis efectuează un turneu electoral în ţară, fiind unul dintre cei doi candidaţi în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Pre data de 19 noiembrie, Iohannis va va participa la o dezbatere la care vor fi invitaţi politologi, formatori de opinie şi jurnalişti.

Despre această dezbatere Iohannis a spus că vrea să aibă o discuţie care va fi pe placul românilor

„Înţeleg perfect nevoia, dorinţa de a avea o dezbatere reală, aşezată, cu candidaţii din turul doi. Cum nu accept însă această dezbatere cu doamna Dăncilă de la PSD, voi organiza eu, împreună cu echipa mea, o dezbatere aşezată săptămâna viitoare, marţi seara, la care vor fi invitaţi să dezbată, împreună cu mine, mandatul pe care l-am încheiat, planul pentru mandatul pe care sper că îl obţin în continuare, politologi, formatori de opinie, jurnalişti. Va fi o discuţie deschisă, aşezată, care cu siguranţă va fi pe placul românilor”, a spus Iohannis.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *