Ce se întâmplă cu pensiile în luna decembrie 2019. Ministrul Muncii lămureşte totul

 

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a afirmat, sâmbătă după-amiază, că în luna decembrie nu vor exista întârzieri la plata pensiilor, potrivit  transparentnews.ro

Întrebată dacă pensiile se dau mai devreme ţinând cont că în această lună sunt sărbătorile de iarnă, ministrul Muncii a spus că se va respecta graficul de plăţi.

„Sunt foarte atentă să nu se depășească niciun termen, lucrez strâns cu echipa Casei Naționale de Pensii. (…) Nu se va întârzia nicio pensie, sunt în contact direct și foarte atentă să nu se întârzie nicio pensie. Sunt informată cu privire la parcurgerea tuturor pașilor în vederea procesării etapelor pentru livrarea pensiilor atât pe card cât și la domiciliu și, astăzi, când mă întrebați, n-am niciun motiv de îngrijorare. Ne vom ține de un calendar foarte strâns astfel încât pensionarii să-și primească pensiile”.

Astfel, Violeta Alexandru nu are în vedere să fie livrate pensiile mai devreme în decembrie 2019, așa cum s-a întâmplat în luna decembrie a anilor trecuți, ci să fie livrate fără întârzieri.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *