Cum acționează coronavirusul în organismul uman. Descoperire uluitoare. „Afectează inima, ficatul, rinichii și sistemul imunitar”

Mii de persoane au murit din cauza noului tip de coronavirus în toate colțurile lumii, iar oamenii de știință au stabilit că acesta atacă plămânii, inima, rinichii și sistemul imunitar, potrivit  transparentnews.ro

Autopsiile unor pacienți decedați din cauza coronavirusului au fost analizate de oamenii de știință, care au făcut niște descoperiri inedite.

Astfel, Wang Guiqiang, șeful echipei de cercetători, a dezvăluit, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la Beijing, că noul coronavirus distruge sistemul imunitar şi produce schimbări patologice severe în plămânii pacienţilor. De asemenea, coronavirusul duce şi la apariţia unor secreţii în tuburile bronhiale, ceea ce îngreunează circulaţia oxigenului.

De asemenea, Wang Guiqiang a precizat şi că din pricina distrugerii sistemului imunitar, pacienţii devin mai vulnerabili la alte infecţii bacteriologice şi fungice, infecţii care agravează starea şi pot duce chiar la deces.

Nu în ultimul rând, oamenii de știință au stabilit că noul coronavirus afectează și inima, ficatul ori rinichii, acestea fiind găsite deteriorate.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *