Urmările infectării cu coronavirus. Descoperire terifiantă a medicilor

În urma analizelor efectuate de medicii din Statele Unite ale Americii, Italia și China s-a constatat că noul coronavirus atacă foarte grav și creierul, potrivit  transparentnews.ro

Ei susțin că au observat la unii pacienți infectați cu COVID-19 că au dezvoltat și probleme neurologice, bolnavii pierzându-și capacitatea de a vorbi, temporar sau total.

Potrivit medicilor, noul coronavirus ar putea, la unii dintre pacienți, să provoace inflamație la nivelul creierului, ce poate provoca mai departe hemoragie și celule moarte.

O nouă descoperire terifiantă despre COVID-19! Cum distruge creierul pacienților. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional! - FOTO

Medicii au dat exemplul unui bărbat cu vârsta de peste 70 de ani care, după ce s-a infectat cu COVID-19, și-a pierdut temporar abilitatea de a vorbi.

Un alt pacient cu COVID-19 – o femeie din Detroit, cu vârsta de 58 de ani, a pierdut multe celule nervoase. Probleme similare s-au constatat și la pacienți cu coronavirus din Italia și China.

Când s-a internat în spital, femeie de 58 de ani era confuză, dezorientată și prezenta simptome ale infectării cu noul coronavirus. După numeroase analize, singurul diagnostic ce a putut fi pus a fost: COVID-19.

Imaginile dintr-o tomografie computerizata (CT) arată porțiuni negre în creierul pacientei – ceea ce indică pierdere semnificativă de neuroni ori acumulare de lichid. Talamusul a fost grav afectat. Leziuni s-au produs și la nivelul lobului temporal.

Un medic a spus că după mai multe analize, suspiciunile în cazul pacientei au fost confirmate. A fost diagnosticată cu encefalită.

Lucian Ionescu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *