O nouă escrocherie face ravagii. „Îți iau banii și te lasă în câmp, cu bagaje cu tot”

Escrocii au găsit o altă metodă prin care să facă bani, profitând de disperarea românilor de a se întoarce în țară, potrivit transparentnews.ro.

Prin escrocheria „Transportul”, sute de români au rămas cu bagajele în câmp, dar și cu banii luați.

Așadar, profitând de disperarea oamenilor și de suspendarea transportului legal, escrocii le iau banii oamenilor și îi lasă în câmp, în Ungaria.

Bineînțeles că șoferul care ar trebui să îi preia din România nu există, iar oamenii sunt lăsați pe câmp, în Ungaria, în apropiere de graniță.

Oamenii își iau bagajele, trec granița pe jos, și abia apoi înțeleg că de fapt au fost păcăliți.

În schimbul unor sume uriașe, 200 sau chiar 300 de EURO, aceștia sunt luați din Italia, Franța, Spania sau Anglia, cu promisiunea că dincolo de granița dintre Ungaria și România sunt așteptați de alt coleg, șofer, cu un microbuz 8+1, care îi va duce până acasă.

Escrocii se fac rapid nevăzuți și nu mai răspund la telefon. Ei folosesc mai multe cartele preplătite pe care ulterior le aruncă, iar fiecare anunț are alt număr de telefon.

Amintim că, în ultimele zile, românii au luat cu asalt granițele din vestul României, pe fondul relaxării restricțiilor de circulație din toată Europa.

Lucian Ionescu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *