Renate Weber, revocată din funcția de Avocat al Poporului. „S-a transformat în apărătorul pensiilor nesimţite!”

Procedura de revocare din funcție a Avocatului Poporului, Renate Weber, va începe luni.

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman a afirmat despre această situație, că Avocatul Poporului și-a depășit atribuțiile de serviciu în legătură cu impozitarea pensiilor speciale.

„Luni vom demara procedurile de revocare din funcţie a doamnei Renate Weber, care s-a transformat în apărătorul pensiilor nesimţite! Avocatul Poporului şi-a depăşit atribuţiile constituţionale iniţiind un demers împotriva… poporului român, care doreşte tăierea pensiilor speciale şi respectarea principiului contributivităţii.

A invoca neconstituţionalitatea legii pe motiv de discriminare înseamnă cinism, în condiţiile în care 5 milioane de români primesc pensie după contribuţie. Renate Weber este apărătorul pensiilor speciale nesimţite, cum este cazul fostului comandant al Penitenciarului Colibaşi, care încasează o pensie specială de 75.000 lei. Probabil omul mănâncă cu 10 guri…”, a scris Florin Roman, sâmbătă, pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban afirma, vineri, că le va solicita parlamentarilor liberali să investigheze posibilitatea de o demite pe Renate Weber din funcţia de Avocat al Poporului.

„Voi cere grupurilor parlamentare ale PNL să investigheze posibilitatea de a o demite pe Renate Weber, care nu se comportă ca Avocat al Poporului, pentru a numi în sfârşit un Avocat al Poporului care într-adevăr să acţioneze în conformitate cu Constituţia şi în interesul cetăţenilor români”, spunea Ludovic Orban.

Lucian Ionescu

1 thought on “Renate Weber, revocată din funcția de Avocat al Poporului. „S-a transformat în apărătorul pensiilor nesimţite!”

  1. Adevaratul motiv al pnl eilor si-al lui ORBan, de-a inlocui tocmai acum avocatul poporului, asta este: Sa aibe ei un avocat al lor, in niciun caz al poporului, care sa nu atace la CCR OUG ul lui Orban care va anula MAJORAREA PENSIILOR SI ALOCATIILE COPIILOR conform legii! Restul este vrajeala pnl ista care o sa-i coste si-o sa-i arda de-acum in toate alegerile…Toata scarba😠

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *