Au lăcrimat milioane de oameni. Scene cutremurătoare la spital. „Am fost cu ea chiar și în ultimele ei momente de viață”

După ce o femeie a fost testată pozitiv cu COVID-19 și ulterior internată de urgență la spital, fiul său, un tânăr de 30 de ani a vrut să-i fie alături până în ultima clipă a vieții ei.

Acest tânăr a făcut un gest care a smuls lacrimi amare la milioane de oameni de pe întreg mapanondul.

Pentru că medicii i-au interzis să-și viziteze mama internată la spital, tânărul a vrut, totuși, să fie alături de mama sa. A escaladat în fiecare seară zidul spitalului pentru a ajunge la fereastra salonului în care se afla femeia.

Această dovadă de afecțiune s-a repetat aproape o săptămână, până când femeia a murit.

Povestea emoționantă s-a petrecut în Palestina și a fost relatată de presa locală.

Jihad Al-Suwaiti a ținut cu orice preț să fie alături de mama sa, internată în spitalul Hebron, însă medicii i-au interzis să o viziteze. Femeia în vârstă de 73 de ani – care suferea de leucemie – a fost testată pozitiv pentru coronavirus, iar starea ei s-a agravat rapid.

În aceste circumstanțe cutremurătoare băiatul femeii nu a vrut să-și abandoneze mama bolnașă, deși știa că aceasta o să se stingă. Așadar, seară de seară, tânărul s-a cățărat pe zidurile spitalului, ca să o vegheze de la fereastră. Aceeași scenă s-a repetat aproape o săptămână, până joi, când femeia a murit, răpusă de boală.

„Am fost cu ea chiar și în ultimele ei momente de viață. Chiar înainte să o văd murind am înțeles că nu mai există nicio speranță”, a spus tânărul.

După ce a aflat de acest episode tragic, diplomatul ONU Mohamad Safa a publicat pe pagina sa de socializare, o imagine cu tânărul la fereastră.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *