Clanurile de interlopi prind curaj și pun stăpânire pe țară. Poliția în stare de alertă

Răfuielile între clanurile de interlopi zdruncină țara. Nenorocirile provocate de coronavirus încep să pălească în fața scandalurilor uriașe între clanurile de interlopi. Crime în plină stradă, bătăi care bagă lumea în case, teamă și teroare! Cam asta este „radiografia” României din ultimele zile!

Poliția Capitalei a anunțat o mobilizare amplă pe străzile din Sectoarele 2 și 5 din București după uciderea liderului clanului Duduianu de un rival, într-o casă în care se organizau jocuri ilegale de noroc.

Şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, a anunţat marţi după-amiază, că pe străzile din Sectoarele 2 și 5 din București vor patrula dispozitive speciale de poliţişti de ordine publică, mascaţi şi jandarmi. Decizia șefului polițiștilor din București vine după ultima răfuială între clanuri, soldată cu moartea unui lider de clan. Azi-noapte a fost ucis liderul clanului Duduianu.

„Am instituit, încă de azi-noapte, dispozitive speciale de siguranţă publică în sectoarele 5, respectiv 2, dispozitive fixe, dar şi mobile, care suplimentează forţele care se aflau deja în teren. Dispozitivele speciale sunt formate din poliţişti de ordine şi siguranţă publică, ai Serviciului de Acţiuni Speciale, de la Brigada Rutieră, Investigaţii Criminale. De asemenea, avem un sprijin consistent din partea Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti”, a spus Bogdan Berechet într-o declarație de presă în fața Secției 20 de Poliție.

„Împreună, asigurăm cetățenii din București că situația este sub control. Plângeri s-au făcut, nenumărate, de trei luni de zile. Un conflict în care au fost implicate mai multe persoane, conflict în urma căruia un bărbat de 39 de ani a murit, iar altul este la spital pentru îngrijiri medicale”, a asigurat șeful Poliției Capitalei.

„În această dimineaţă, în sectorul 6 a avut loc un conflict în care au fost implicate mai multe persoane, conflict în urma căruia un bărbat de 39 de ani a decedat, iar un altul se află la spital unde primeşte îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţiştii de la Serviciul Omoruri. Procurorii şi poliţiştii desfăşoară toată gama de activităţi pentru tragerea la răspundere a tuturor celor implicaţi”, a mai spus Berechet.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, lider al clanului interlop Duduianu, a murit în urma unei răfuieli care a avut loc în Sectorul 6, din București. Conflictul a fost sesizat în jurul orei 3.00 şi s-a produs între mai multe persoane. Liderul clanului Duduianu a murit la spital, fiind grav rănit după ce a fost implicat în scandalul din Sectorul 6 al Capitalei.

De asemenea, la Feteștioamenii stau prin case de teama scandalurilor dintre clanuri. Din primele informații, se pare că scandalul a fost provocat de familia unui minor în vârstă de 10 ani, care s-a înecat zilele trecute în apele Brațului Borcea,

Considerându-i responsabili de tragedie pe părinții prietenilor de joacă ai copilului, familia acestuia a cerut răscumpărarea morții prin plata unei taxe de protecție, iar spiritele s-au încins în momentul în care răspunsul a fost negativ. 

Interlopii prind din ce în ce mai mult curaj la Bolintin Vale.  I-au invitat direct pe poliţişti la o petrecere.

Mai multi indivizi puşi pe distractie au dat muzica tare şi au transmis live cheful pe reţelele de socializare, îndemnându-i pe poliţişti să participe sau să intervină.

Numai că petrecerea nu le-a fost deranjată. Poliţia nu a aflat de invitaţie, aşa că nu s-a prezentat. Dar s-a autosesizat.

”Având în vedere imaginile care au apărut pe o rețea de socializare, polițiștii IPJ Giurgiu s-au seizat din oficiu și desfășoara activități pentru identificarea persoanelor și dispunerea măsurilor legale”, este mesajul transmis de autorități.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *