Florin Cîțu a răbufnit. „PSD, acest grup infracțional, controlează Parlamentul și face orice ca să distrugă România”

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor Publice, a afirmat, marți, că, acum în momente dramatice pentru România, PSD vrea să „arunce țara în aer”.

De asemenea, Cîțu consideră că moțiunea de cenzură prin care PSD vrea să răstoarne guvernul este și jocul unor interese externe.

„Suntem încă în stare de alertă și pesediștii au depus această moțiune de cenzură. Sunt aceiași oameni în conducerea PSD, care au pus condiții la prelungirea stării de urgență. Ei au spus că a purta mască e ca și cum ne-am pune căluș. (…) Criza din sănătate nu s-a rezolvat, criza economică s-ar putea să continue. Acum și-a găsit PSD-ul să arunce țara în aer. Discuțiile în ultimele zile se concentrează pe faptul dacă Guvernul pică sau nu. (…) PSD, acest grup infracțional, controlează Parlamentul și face orice ca să distrugă România”, a spus Florin Cîțu

Liderul PNL a vorbit și de interese străine, care se adaugă celor proprii pesediștilor.

„Poziția lui Tăriceanu este o poziție singulară, aceea a posibilei suspendări a președintelui. (…) Trebuie să ținem alegerile anul acesta. Majoritatea din Parlament, care a distrus România în ultimii patru ani, trebuie să dispară. (…) Pe ultima sută de metri, parlamentarii pesediști încearcă să distrugă economia națională. (…) Nu cred că pesediștii au doar interes propriu când distrug România. Apar mesajele de destabilizare, la fel ca la dictatorii din Est. E părerea mea personală”, a completat Cîțu.

Ministrul Cîțu a vorbit și despre banii alocați de Guvern pentru organizarea alegerilor.

„SUA va ține alegerile, ei se confruntă cu o criză epidemică enormă. (…) Am alocat 1 miliard de lei pentru alegeri locale din 27 septembrie, iar pentru parlamentare 1,3 miliarde. Doar cu alegerile ținute acum putem merge înainte și să ne dezvoltăm. (…) PSD știe că va pierde, e un strigăt de disperare. (…) 8 luni joci poker cu sănătatea românilor, iar acum vrei amânarea alegerilor”, a conchis ministrul Finanțelor.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *