Rareș Bogdan în viitorul Guvern? „Ce-o vrea bunul Dumnezeu”

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan nu va refuza o funcție importantă în noul Guvern al României, dacă i se va propune, după alegerile parlamentare ce vor avea loc pe data de 6 decembrie 2020.

RĂSPUNSUL EUROPARLAMENTARULUI RAREȘ BOGDAN

„Eu sunt europarlamentar, sunt liderul delegației României din PPE, am o poziție extrem de importantă. În același timp sunt și prim-vicepreședinte al partidului și niciodată nu m-am dat înapoi de la orice poziție la care partidul, liderii partidului, președintele Iohannis, premierul m-au chemat la luptă într-o anumit zonă, nu am ezitat. Ce-o vrea bunul Dumnezeu”, a afirmat Rareș Bogdan.

„M-AR AJUTA MULT CA EXPERIENȚĂ PENTRU CARIERA MEA POLITICĂ VIITOARE”

Liberalul Rareș Bogdan a mai spus că este disponibil pentru orice funcție I se va propune pentru că „țin prea mult la români”.

„Eu mă simt excelent la Bruxelles în calitate de europarlamentar, consider că cei 5 ani pe care i-aș ocupa aici m-ar ajuta mult ca experiență pentru cariera mea politică viitoare, deci nu insist să mă întorc în țară.

Dar, în funcție de necesități, sunt disponibil pentru că țin prea mult la români și știu cât de important este să nu ratăm această șansă pentru România. Dacă ratăm următorii 5 ani, repet, România nu mai are nicio șansă să se ridice de jos și va rămâne într-o zonă gri, băltită, a unei zone a Europei.

Sincer, din care nu am făcut niciodată parte.  (…) Dar, repet, următorii ani sunt decisivi“, a afirmat Rareș Bogdan.

RAREȘ BOGDAN ARE O FUNCȚIE IMPORTANTĂ ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN

Parlamentul European a decis la 18 iunie 2020, înființarea a trei comisii speciale pentru o perioadă de 12 luni privind lupta împotriva cancerului, combaterea dezinformării și referitor la inteligența artificială.

Rareș Bogdan, șeful delegației eurodeputaților români din grupul PPE, a fost numit membru în Comisia specială privind ingerințele externe în toate procesele democratice din cadrul Uniunii Europene

Rareș Bogdan este singurul eurodeputat român care face parte din această comisie specială.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *