Atenție autorități! Se întâmplă în Capitală! Mesaje anti-ortodoxe la cel mai mare mall din țară

În cel mai mare mall din țară, cel de la Cotroceni  din București, se află un loc destinat unei, să zicem expoziții a „Muzeului Kitsch-ului”.

În văzul oamenilor care trec zilnic prin acest mall sunt expuse în manieră batjocoritoare și defăimătoare simboluri religioase creștine.

Desigur, așa cum se vede cu ochiul liber, aceste mesaje sunt împotriva ortodoxiei. Ceea c ear trebuyi să atragă atenția autorităților este faptul, că alte religii sau confesiuni nu sunt luate la țintă de ceea ce este numit „expoziție”.

Imagini pentru Panouri anti-ortodoxe în interiorul AFI Cotroceni, poze

SOCIETATEA CIVILĂ REACȚIONEAZĂ LA ATACURILE ANTI-ORTODOXE

Prima reacție a societății civile vine de la NeamUnit România, care cere înlăturarea imediată a imaginilor care aduc atingere libertății religioase.

„Ne declarăm indignarea față de prezentarea religiei ortodoxe si a Bisericii Ortodoxe Române ca fiind un “ kitch “ atât credința cât și credincioșii fiind prezentați intr-o manieră batjocoritoare in incinta AFI Cotroceni care găzduiește o “ expoziție “ a “ kitchului”.

Solicităm conducerii AFI COTROCENI imediata înlăturare a acelor imagini si prezentări batjocoritoare, Sfânta Cruce fiind inclusiv in titlul expozitiei prezentată ca fiind un obiect kitch’os bagatelizat in prezentare chiar in titlu.

Vă asteptam la mall Cotroceni cu plangeri catre conducerea magazinului si alte actiuni până la înlăturarea totală a imaginilor si titlui care prezinta credinta ortodoxă si simbolurile credinței intr-un mod Jignitor.

Solicităm demisia celor responsabili care au permis ca această prezentare ofensatoare să aibă găzduire in interiorul Mall Cotroceni, la patinoar.”, este mesajul postat de NeamUnit.

ATAC TERORIST ASUPRA BISERICII ORTODOXE ROMÂNE

Ceea ce găzduiește mall-ul de la Cotroceni se poate asemăna cu ceea ce s-a petrecut la Ierusalim în urmă cu câteva zile.

Un extremist israelian a atacat o biserică din cartierul Musrara, Ierusalimul de Est, încercând să spargă uşa lăcaşului de cult cu un bolovan.

Acesta a vrut să dea jos emblema Patriarhiei Române, reușind să îndoaie şi crucea.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *