Panică și haos la Târgu Jiu. „Niște dobitoci fără precedent”

Haosul s-a instalat la spitalul din Târgu Jiu, iar medicii nu mai știu ce soluții să găsească pentru a depăși situația.

Așa cum era de așteptat, vaccinurile s-au încurcat „singure” , iar pacienții sunt întotdeauna de vină.

AU ÎNCURCAT VACCINURILE LA RAPEL

După ce un gorjean a fost vaccinat la rapel cu  Moderna în loc de Pfizer, așa cum era normal, directorul spitalului a reacționat imediat.

Directorul DSP Gorj, Narcis Stoian, a declarat marți la Antena 3 că gorjeanul care a mers să-și facă rapelul cu vaccinul Pfizer și a fost vaccinat cu prima doză de la Moderna se simte bine.

„La ora 11.00 s-a prezentat la vaccinare. A intrat in cabinetul unde se facea prima doza de Moderna. Asistenta l-a intrebat daca e la prima doza, a zis da. Incurcatura a fost ca dansul a intrat in cabinetul Moderna. Este sub observatie, e bine, nu are niciun fel de problema, este momentan acasa, sotia dansului e cadru medical”, a declarat seful DSP Gorj.

CE SPUNE UN JURNALIST

Jurnalistul Narcis Daju spune că sunt mai multe cazuri de pacienți care, la rapel, în loc să primească vaccinul Pfizer au primit vaccinul Moderna.

La rândul ei, Primăria Târgu-Jiu spune că este un singur caz, iar persoana respectivă este sub supravegherea medicilor.

„ALERTĂ! AU FĂCUT-O ȘI PE-ASTA!

NIȘTE DOBITOCI FĂRĂ PRECEDENT ÎN ISTORIA RECENTĂ, AU INCURCAT ”PFIZER” CU ”MODERNA”, la RAPEL, LA TÂRGU JIU!!!

Surse neoficiale din Primăria Târgu Jiu, instituția care coordonează centrul de vaccinare din incinta stadionului municipal, mi-au relatat că în cursul zilei de azi mai multor persoane li s-a administrat, la rapel, vaccin ”MODERNA” in loc de ”PFIZER”.

Această eroare a declanșat un scandal monstru în Primăria Târgu Jiu si in Directia de Patrimoniu, subordonată Consiliului Local.

În legătură cu această situatie, purtatorul de cuvant al Primariei Targu Jiu, Adrian Drula, mi-a spus că in cazul unei singure persoane s-au incurcat vaccinurile, in cursul diminetii de astazi, si că persoana respectiva este monitorizata de dr. Pantiș.

Adrian Drulă a mai declarat că incidentul a fost raportat DSP-ului si STS-ului.

În mod inexplicabil, reprezentantii IPJ Gorj sustin ca organele judiciare nu au fost sesizate despre aceasta situatie.”, precizează jurnalistul Narcis Daju.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *