Parlamentarii și-au scos săbiile în Parlament. Cine a dat lovitura de grație?

Premierul Florin Cîțu a fost chemat de PSD pentru a participa la „Ora prim-ministrului”, unde a avut loc o dezbatere pe tema „Bugetul tăierilor: moartea economică a României”.

După ce la tribuna Parlamentului au luat cuvântul mai mulți reprezentanți ap partidelor din alianța aflată acum la guvernare, dar și din partea partidelor de opoziție, a vorbit și premierul chemat special.

La finalul discursului său, premierul le-a transmis parlamentarilor PSD: „Dragi pesediști, puneți mâna pe carte”, după ce social-democrații au afirmat că nu au înțeles bugetul de stat pe anul 2021.

„Nu a fost vorba despre buget aici. Cei care au discutat despre buget nu l-au înțeles. Promit că o să-mi iau eu din timp ca să vă educ. Mă gândeam să vă înscriu la școală, domnule Ciolacu și pe dumneavoastră, Paul Stănescu, la o facultate cu plată, să vă ajut. În același timp vă spun ce vă tot spun de patru ani, de când sunt prin Parlamentul României – dragi pesediști, puneți mâna pe carte. Cititul nu a omorât pe nimeni”, spune Florin Cîțu.

DISCURSUL DE FINAL AL PREMIERULUI A CREAT RUMOARE ÎN SALA CAMEREI DEPUTAȚILOR

„De fiecare data cand sunt invitat in Parlament vin si raspund. Romanii ar trebui sa stie ca aceasta invitatie din partea PSD nu are nicio legatura cu bugetul Romaniei. Ei m-au chemat sa vada cat rezist eu la injuraturile lor. Va spun ca acest premier rezista”, a zis Citu.

Marcel Ciolacu, liderul PSD, i-a transmis premierului Florin Cîțu că în 10 minute cât a vorbit în plenul Parlamentului a împrumutat România cu 600 de mii de euro și că, în mandatul său, „filosofia de viață” e că „nimic nu e gratis”: „Ați dovedit că nici să mori nu e gratis!”, spune Ciolacu.

Deputații PSD l-au chemat în Parlament pe Florin Cîțu la o dezbatere cu tema „Bugetul tăierilor: moartea economică a României!”.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *