Video Urmări înfricoșătoare ale COVID-19. „Vreți să o resuscităm?”

De la apariția pandemiei de coronavirus și până în prezent au fost semnalate numeroase cazuri de persoane la care au apărut simptome înfricoșătoare în urma îmbolnăvirii cu SARS-COV-2.

O femeie din Marea Britanie a rămas paralizată complet după de s-a vindecat de COVID-19.

Femeia, mamă a patru copii, a rămas complet paralizată după ce s-a infectat cu SARS-COV-2, în urmă cu aproximativ trei luni. Chiar dacă s-a vindecat ea nu mai poate vorbi, nu se mai poate mișca și nici măcar nu mai poate respira de una singură.

Drama Ayeshei, în vârstă de 55 de ani, din Cambridge, Anglia, a început de Crăciun cu episoade de tuse şi pierderea respiraţiei.

Pe 29 decembrie a fost dusă de urgență la spital. Două zile mai târziu, a fost conectată la un ventilator. La scurt timp temperatura ei a crescut până la 42 C şi a intrat în comă.

COVID-19 i-a afectat complet creierul

Şi medicii sunt surprinşi de evoluţia bruscă a bolii. Ei nu îşi pot explica încă din ce cauză Covid-19 i-a afectat atât de tare creierul, făcând imposibilă mișcarea, vorbirea sau ascultarea.

„Medicii au spus că trebuie să luam în considerare posibilitatea de a-i pune capăt vieții. Au întrebat: dacă are din nou un stop cardiac, vreți să o resuscităm? Și am spus: Da”, a povestit fiica femeii care a promis că va lupta până la capăt.

În ciuda a ceea ce spun medicii despre starea femeii, familia speră la o minune și a început strângerea de fonduri pentru a plăti facturile pentru spitalizare. Banii vor fi folosiți pentru a o sprijini pe Ayeshei în momentul în care va putea părăsi spitalul.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *