Tragedie pe un câmp de lângă Piatra Neamt. I-au fost tăiate picioarele

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Girov, efectua lucrări pe un teren agricol din localitatea Ştefan cel Mare, județul Neamț, când s-a întâmplat tragedia.

Pompierii şi paramedicii sosiţi la faţa locului au găsit victima cu ambele picioare prinse în partea din faţă a utilajului agricol.
„Victima a fost extrasă în stare de conştienţă şi predată echipajului SMURD TIM pentru acordarea îngrijirilor medicale. După stabilizarea victimei, echipajul SMURD a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ. În urma evenimentului, persoanei i-au fost secţionate ambele membre inferioare”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Din cercetările preliminare efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Girov, efectua lucrări pe un teren agricol din localitatea Ştefan cel Mare şi-ar fi prins membrele inferioare în melcul combinei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subcomisarul Ramona Ciofu.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, pentru stabilirea, cu exactitate, a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul. 

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *