Ce secrete dezvăluie forma și mărimea posteriorului

Forma posteriorului este determinată de plasarea pelvisului și a oaselor bazinului,cantitatea de grăsime de pe șolduri și dimensiunea mușchilor gluteali. Dar câți oameni de gândesc că forma și mărimea posteriorului poate să spună multe despre personalitatea lor?

Pentru aceste lucruri, sunt cercetători care se ocupă pentru a găsi răspunsuri și a concluziona rezultatele pe baza cunoștințelor  acumulate din multe puncte de vedere. De exemplu, cercetătorii ruși au ajuns la concluzia că femeile cu fundul mic și rotund sunt active din punct de vedere sexual, materialiste și critice la adresă celorlalți, în timp ce bărbații cu fundul bine lucrat, ferm sunt puternici și insistenți.

Posteriorul plat, pătrat

Forma pătrată a posteriorului poate indica mai multe lucruri. Poate semnala faptul că persoana în cauză face exerciții, însă nu are un posterior ferm încă, sau poate indica prezența grăsimii în zona de deasupra posteriorului. Dacă te afli în această situație, nu te îngrijora, deoarece exercițiile simple te pot ajuta să îndepărtezi cu ușurință grăsimea nedorită din această zonă și să tonifiezi mușchii.

Femei 

Femeia care are posteriorul pătrat este concentrată pe succesul propriu, indiferent de domeniul în care-și desfășoară activitatea. Ea nu se abate de la principiile ei și nu îi place să recurgă la compromisuri în viață. Este rezervată atunci când vine vorba de viața ei personală și nu are obiceiul să se împrietenească cu prea multe persoane.

 

Bărbați 

Acești bărbați acordă multă atenție modului în care arată și nu refuză să petreacă multe ore la sală de forță. Deși aspectul lor nu sugerează acest lucru, în interior sunt sensibili, așa că se atașează cu ușurință de cei din jur. Partenera lor se poate considera norocoasă pentru că ei sunt extrem de iubitori.

Posteriorul în formă de V

Acest tip de posterior se caracterizează prin faptul că linia dintre pelvis și unghiul format de oasele interioare ale șoldului formează un V. Ca aspect, posteriorul în formă de V este bombat în partea de sus, dar mai îngust la bază Această formă este comună în rândul persoanelor cu umeri lați și șolduri foarte înguste. În general, generațiile mai în vârstă  au această formă a posteriorului. Odată cu înaintarea în vârstă, grăsimea din zona posteriorului se mută către alte părți ale corpului din cauza unei concentrații mici de estrogen. Doctorii recomandă îndepărtarea grăsimii din corp pentru evitarea acestui lucru. Recomandarea este de a urma un program de exerciții fizice. Astfel  îți protejezi inima de grăsimea care provine din alte părți ale corpului din cauza vârstei. De asemenea, scad riscurile apariției unor boli de inimă.

Femei 

Femeile care au forma fundului în „V” sunt atente la sănătatea lor, așa că acordă importanță stilului de viață. Ele oferă de multe ori impresia că sunt obsedate să controleze totul în jurul lor. Țintesc curajoase obiective înalte și nu se tem să lupte pentru ceea ce își doresc de la viață.

Bărbați

Bărbaților care au posteriorul sub această formă nu le place să iasă în evidența, ci preferă să se piardă în mulțime. Totuși, acest lucru nu înseamnă că nu pot să îi surprindă pe cei din jur cu calitățile lor. Un astfel de bărbat obișnuiește să investească timp și răbdare în pasiunile lui, așa că și-ar putea neglija deseori iubita.

Posteriorul în formă de inimă răsturnată

Aceasta s-ar putea să fie forma la care toate femeile visează. Acest tip de posterior este mai mare în partea de jos și devine din ce în ce mai mic pe măsură ce te uiți spre talie. Pe cât de atrăgător arată, această formă s-ar putea să indice prezența unei acumulări de grăsime în partea superioară a corpului.

Oamenii care au această formă a posteriorului tind să piardă grăsime mai repede decât alții. Această formă se schimbă odată cu vârsta, iar grăsimea se va muta din partea superioară la mijlocul posteriorului. Cel mai bine este să scapi de grăsimea suplimentară pe cât de rapid posibil. Această formă este sexy și bombată fără a sfida gravitația. La fel ca în cazul fundului rotund, femeile din această categorie au forma șoldurilor conturată, iar corpul  fiind în formă de pară tind să se încadreze în această categorie,dat fiind că au talia mică și sunt late în șolduri.

Femei 

Femeile care au fesele în formă de inimă sunt pretențioase, având standarde înalte în viață, și încrezătoare în atuurile lor. Poate de aceea nu au prea mulți prieteni în jurul lor. Ele sunt obișnuite să obțină cu ușurință ceea ce își doresc, așa că nu își fac probleme în acest sens.

Bărbați 

Nici bărbații care au posteriorul în formă de inimă nu sunt ușor de mulțumit în viață. Ei sunt amuzanți, sociabili și afemeiați. Trec de la o cucerire la alta fără prea multe remușcări de natură sentimentală. Femeile îi acuză că sunt misogini, însă cei care îi cunosc cu adevărat știu că sunt persoane generoase, care îi ajută pe cei dragi atunci când au nevoie.

Fund rotund

Forma rotundă a posteriorului indică o condiție de sănătate bună. Această formă indică, de asemenea, o rezervă mică de grăsime în partea superioară a posteriorului. Nu-ți face griji, această grăsime este ușor de îndepărtat prin exerciții fizice. La persoanele cu fundul rotund, fesele sunt bombate și ferme. 

Femei 

Aceste femei sunt sociabile, amuzante și dornice de aventuri. Ele sunt deschise la minte, așa că răspund afirmativ la multe propuneri care ar putea să le scoată din starea de monotonie bine instalată în viața lor. Ele obișnuiesc să petreacă mult timp în compania prietenilor și nu refuză ocazia să se ducă la vreo petrecere.

Bărbați 

Forma rotundă indică un bărbat plin de viață, spontan și prietenos. El se bucură de succes în rândul reprezentantelor sexului frumos, așa că nu se poate plânge că nu are admiratoare. De asemenea, obișnuiește să se bucure de toate lucrurile pe care i le oferă viața și nu refuză invitațiile într-un bar ori într-un club.

Elena Jula

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *