Liviu Dragnea: ”Niște ciorbe reluate, reîncălzite, puse la congelator, iar încălzite”

Foto: evz

Foto: evz

Vădit iritat de întrebările jurnaliștilor referitoare legăturile pe care le-ar avea cu infracțiunile unor prieteni făcute în Brazilia, președintele PSD, Liviu Dragnea a răspuns:

Nu știu ce viziune au procurorii șefi, dna Kovesi, domnul Lazăr, domnii de la DIICOT. Sunt mulți oameni care mi-au scris mesaje în perioada asta – de ce nu se încep anchete față- de primii 10, primii 20 de indivizi care scot sume mari din România. Indivizi sau firme. Și banii pleacă din această țară. Eu vorbesc de câțiva ani de zile despre mafia din cele două categorii de import – importul de legume și fructe și importul de carne și produse din carne. N-am văzut nimic spectaculos aici. N-am văzut, de exemplu, o cercetare serioasă, o anchetă serioasă, cu rezultate serioase pe ceea ce se întâmplă în vămi. ce se întâmplă cu scannerele, de ce cele 14 scanere, brusc, imediat după ce au fost instalate, nu mai merg

Întrebat dacă a fost chemat la DNA pentru a da lămuriri dacă și el are sau nu vreo implicare în presupusele infracțiuni, Dragnea a spus:.“N-am fost chemat până acum, asta nu înseamnă că n-o să fiu chemat. După toată această campanie…m-am tot gândit..Nu știu dacă a mai fost o asemenea campanie în România. Niște ciorbe reluate, reîncălzite, puse la congelator, iar încălzite. Orice e posibil”.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *