Secretarul general al PSD, Marian Neacşu,a fost trimis la Timișoara pentru a se asigura că Sorin Grindeanu nu mai calcă pe la sediul filialei județene

Foto: Evz

Foto: Evz

În urma recentelor declarații făcute de Sorin Grindeanu referitoare la interesul afișat față de sucursala Timiș a PSD, Liviu Dragnea, președintele partidului, și-a trimis omul de încredere pentru a se asigura că fostul premier respectă decizia partidului care l-a dat afară. și de ceea ce se va desfășura, de exemplu, în județul Timiș”, a declarat Grindeanu.

”Eu am discutat și cu Victor Ponta, inclusiv ieri, și cu Cătălin Ivan și cu actuali membri PSD. Și fie că e vorba de cei doi sau de actuali membri cu funcții de conducere în partid, la toți există această preocupare: unde se duce, care este direcția în care merge PSD, pentru că aproape toată lumea are senzația că ne îndreptăm pas cu pas spre prăpastie sau spre dat cu capul în zid. Există această preocupare pe care o am și eu. Toate lucrurile care pot duce într-un final, pe această zonă de stânga, la o revitalizare, sunt bune”, a afirmat Sorin Grindeanu dând de înțeles că încă este preocupat de soarta filialei Timis a PSD.

Luni, imediat după ședința Biroului Permanent Naţional al formaţiunii, secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a declarat că marţi după-amiază se va afla în Timişoara pentru a purta discuţii referitoare la situaţia organizaţiei judeţene.

De asemenea, acesta a adăugat că fostul premier Sorin Grindeanu nu mai este membru al partidului, la fel cum nu mai e nici Victor Ponta.

”Eu merg pe o zonă alături de Victor și de alții în construcția unei noi formațiuni. Asta am discutat cu Victor Ponta, el este foarte hotărât, eu vreau să mă mai gândesc în această lună, în funcție și de ceea ce se va desfășura, de exemplu, în județul Timiș”, a declarat Grindeanu

Lucian Ionescu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *