Încep demiterile la Sănătate

Florian Dorel Bodog, ministrul propus al Sanatatii, este audiat in cadrul comisiilor de specialitate ale Parlamentului, miercuri 4 decembrie 2017. ADRIAN PICLISAN/MEDIAFAX FOTO

ADRIAN PICLISAN/MEDIAFAX FOTO

Premierul Mihai Tudose a afirmat, marți, după discuția cu ministrul Sănătății, Florian Bodog;  ”I-am solicitat domnului ministru Florian Bodog un raport despre tot sinopsisul la vaccinările din România, începând de la situația producerii vaccinurilor, începând de la Institutul Cantacuzino, terminând cu importurile și cu ce avem în depozite. După aceea, dacă vaccinurile respective stau într-un depozit în București ori s-au distribuit în țară, este un alt subiect, și apoi cine trebuia să facă vaccinarea propriu-zisă”.

Inițial, premierul îi ceruse ministrului Sănătății, ca până cel târziu la ședința săptămânală de Guvern să fie gata raportul privind vaccinurile.

Chiar mai devreme, în cursul zilei de miercuri, Florian Bodog s-a prezentat cu raportul la șeful Executivului. Ca urmare a prezentării acestui raport, ministrul Sănătății ar urma să demită mai multe persoane din Ministerul Sănătății și din Direcțiile de Sănătate Publică care se fac vinovate de situația vaccinurilor. De asemenea, decizia prim-ministrului Mihai Tudose a fost ca raportul să fie făcut public.

Lucian Ionescu

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *