Grav accident rutier între stațiunile 2 Mai și Vama Veche

Foto: Antena 3

Foto: Antena 3

”În cursul acestei nopți, în jurul orelor 23,50, am înregistrat un accident rutier în care a fost implicat un autoturism de serviciu din cadrul Biroului de poliție Vama Veche. Accidentul s-a produs pe DN39 între localitățile 2 Mai și Vama Veche. Din primele date se pare că conducătorul auto MAI a ieșit în drumul principal DN39 de pe un drum secundar și a fost lovit în lateral/spate de un alt autoturism. Echipajul MAI era compus dintr-un polițist de ordine publică, detașat și un jandarm din cadrul GMJ Constanța”, potrivit IPJ.

În urma accidentului, polițistul, rănit grav, a intrat în stop cardio-respirator. Echipajul medical sosit la fața locului nu a reușit resuscitarea acestuia, fiind constatat decesul. Agent șef principal Hrisu Ioan Colinel din cadrul I.P.J. Vaslui, detașat la Biroul de Poliție Vama Veche din județul Constanța, era în vârstă de 53 de ani, fiind căsătorit și cu doi copii. Potrivit IPJ Constanța, polițistul detașat pe litoral din cadrul IPJ Vaslui, intrase în serviciu la ora 20,00 și  efectua ture de 12/24. Colegul de patrulare al polițistului, jandarmul, a suferit fracturi la patru coaste, iar două persoane din autoturismul civil implicat în accident au fost rănite ușor, una suferind un traumatism lombar și  dusă la unitatea medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Ancheta în acest caz este în derulare pentru a se stabili cu exactitate cauzele accidentului, mai precizează IJP Constanța.

George Ifrim

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *