Președintele Traian Băsescu și jurnalistul CTP, au cam dat-o în ”out” cu replicile pe Facebook

În timpul meciului de tenis între Simona Halep și lituaniana Jelena Ostapenko, a mai existat un ”meci”, dar al replicilor tăioase între două personaje foarte cunoscute. Este vorba despre fostul președinte Traian Băsescu și jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Comentând în stilul caracteristic acest meci, fiind invitat să facă asta de către postul de televiziune PRO tv, Cristian Tudor Popescu l-a scos din pepeni pe Traian Băsescu, care a scris pe pagina personală de Facebook următoarele: „Îngrozitor! Meciul Simonei Halep, la Roland Garros, este comentat pe PRO TV de un ţârcovnic piţigăiat, plin de rahat (el o spune despre el) şi de ifose, de teapa lui CTP. Cum o fi ajuns PRO TV atât de îngăduitor cu o mizerie care nu poate fi apropiată de sportul alb. A trebuit să butonez telecomanda şi să urmăresc meciul pe un canal european, unde meciul dintre Simona şi Ostapenko era comentat de specialişti adevăraţi şi nu de panarame care încearcă să-şi salveze reputaţia, lipindu-se de o campioană”.

Bineînțeles, CTP nu a tăcut, replicând, tot în scris și tot pe Facebook :  „Eram conştient, când am acceptat invitaţia ProTV de a comenta în direct finala, că, dacă Simona pierde, lăturile mă vor lovi şi pe mine. Pe lângă cretinetzi şi netandertali, arătându-se, în premieră absolută, interesat de tenis, fostul preşedinte Băsescu îmi aruncă un şir de injurii bazate pe niciun argument, în legătură cu calitatea mea de comentator de tenis”

Iar ca să închidă dreptul la replică, așa cum este obișnuit, a făcut o trimitere către actualul președinte, Klaus Iohannis care stie bine să vorbească în limba engleză, în timp ce: ”…dl Băsescu vorbeşte englezeşte melteneşte, în băsic ingliş, emană o duhoare de dihor securisto-comunist şi s-a afirmat ca tată şi protector al hoţilor, mai ales al hoaţelor cu tupeu cât cuprinde”.

Ș ca să aibă ultimul cuvânt în meciul replicilor, explicându-și atitudinea,  președintele Traian Băsescu a răspuns la comentariul unui utilizator , care îl întreba dacă nu cumva i-a spart cineva contul, sugerând că limbajul este prea dur – : „Nu mi-a spart nimeni contul dar acest CTP (care la mineriadă îi înfiera pe intelectualii ce nu erau de acord cu minerii şi care prin 2005 mă lingea), mai acum câteva săptămâni a scris că se “simte mânjit cu rahat” de mandatele mele. Eu nu cred că are dreptate, dar dacă se simte cum a spus, am zis să-l ajut”.

Lucian Ionescu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *