Caz cutremurător în județul Dâmbovița, unde o adolescentă a fost violată de propriul tată

Este al treilea caz de viol în care parinții și-au violat fiicele în ultimul timp în Găești, județul Dâmbovița. Ultimul s-a întâmplat în urmă cu doar câteva zile.

Sătulă de umilințe, o adolescentă și-a înregistrat tatăl în timp ce o supunea la perversiuni sexuale. Din înregistrările puse la dispoziția poliției reiese cum fata îl ruga pe tatăl ei să o lase în pace, iar acesta o avertiza să tacă, să nu îi audă cei din casă.

Adolescenta locuia împreună cu părinţii şi cu fratele ei, mai mic cu un an, în casa bunicii. Bătrâna povesteşte că fata era îngrozită de tatăl ei şi, în ultima vreme, era tot mai tăcută.

“A zis că dacă iese ceva din gura ei, o omoară! A mai bătut-o iar într-o zi, a bătut-o de a zis să nu mai iese pe drum la prietenele ei că spune ceva din gură”, a declarat bunica fetei.

Convinsă să pună capăt calvarului prin care trecea, copila le-a povestit polițiștilor că tatăl ei a supus-o la perversiuni sexuale. Săptămâna trecută, și-a înregistrat părintele în timp ce ar fi forțat-o să-i satisfacă fanteziile sexuale.

Bărbatul acuzat de viol a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Judecătoria Găești a decis ca tatăl violator, pe numele său Nicolaie Neacşu să-și petreacă următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. Pe lângă poliţişti, şi cei de la Protecţia Copilului fac acum anchetă.

Autorităţile au decis ca fata să rămână deocamdată în grija unor rude. Când a aflat întreaga poveste, mama adolescentei a suferit un şoc şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pentru fapta sa, tatăl violator riscă să-și petreacă următorii 12 ani într-un penitenciar.

Lucian Ionescu

 

 

2 thoughts on “Caz cutremurător în județul Dâmbovița, unde o adolescentă a fost violată de propriul tată

    1. Tematicile prezentate inseamna diversitate…ca si cititorii. Ceea ce trebuie sa stiti este ca stirile sunt mai reale decât gainile dvs. Oricum, va multumesc pentru comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *