Medicii sunt rezervați în cazul polițistului accidentat de un TIR pe autostrada A1 Sibiu-Deva

Polițistul în vârstă de 25 de ani, acroșat luni de un TIR, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, în zona localității Aciliu, a superit o primă operație la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Târgu Mureș.

”Polițistul a fost adus ieri (luni, n.r.) cu elicopterul SMURD la SCJU Târgu Mureș. În momentul în care a ajuns, era intubat și ventilat mecanic, prezenta fracturi multiple, o ruptură de rinichi și multiple traumatisme. A fost operat la Chirurgie de urgență, pentru problema cea mai gravă — ruptură de rinichi — iar acum este în Secția Clinică ATI. Încă este intubat și ventilat mecanic. Prognosticul medicilor este destul de rezervat ca urmare a multiplelor traumatisme și pentru că funcția rinichiului este afectată. Va mai suferi și alte intervenții chirurgicale, fiindcă prezintă leziuni la antebraț, picior, fracturi costale, fractură de os sacru. Prima operație s-a făcut de urgență’, a afirmat Mariana Negoiță, purtătorul de cuvânt al SCJU Târgu Mureș.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul IGPR, accidentul s-a produs în timp ce polițistul a coborât pe banda de urgență din autoutilitara de serviciu pe care o conducea și a fost împins de TIR într-un parapet aflat în afara părții carosabile.

Lucian Ionescu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *